Att köra bil är något som de allra flesta av oss idag tar för givet, men så är det inte för alla, har man ett handikapp eller funktionsvariation kan det många gånger vara helt omöjligt att kunna köra en vanlig personbil. Därför finns det hjälp och tjänster att få tillgång till för dig som är rullstolsburen eller har något annat slags handikapp för att också ni ska ha den möjligheten. Då är det skönt att Life Bilanpassning finns till för er, här har man arbetat i många år med bilanpassning för handikappade​ och har därför den erfarenhet och kunskap som krävs för att på ett enkelt och effektivt sätt kunna anpassa bilar och fordon efter olika behov så att de ska vara enkla att köra även för dig som har något slags handikapp. 

Eftersom att man på Life Bilanpassning alltid arbetar utifrån varje enskild klient kan ni alltid känna er lugna med att handikappanpassningen kommer att vara helt utformad ifrån era behov och hinder så att den ska vara smidig och enkel att köra oavsett hur era förutsättningar ser ut.

Bilstöd vid handikappanpassning​

Hos Life Bilanpassning vill man alltid ge kunden full service och därför kommer ni att få stöd och råd redan från början, ni kommer exempelvis att få full information och guidning när det kommer till bilstöd ifall ni har rätt att få detta vid bilanpassning. 

Hos Life Bilanpassning arbetar man dessutom alltid för att skapa smidiga lösningar med enkla medel och håller därmed nere kostnaden utan att kompromissa med funktionalitet och kvalité på arbetet. Detta gör att ni alltid har möjlighet till en handikappanpassad bil oavsett om ni får ekonomiskt bidrag eller inte då möjligheten att köra bil och enkelt ta sig fram i vardagen är något som alla ska ha rätt till, rullstolsburen eller inte. ​